Deze film wordt wereldwijd gezien als één van de beste Wong Fei Hung verfilmingen ooit. Gemaakt door Wong Jing (“Naked Killer”) brengt de filmmaker een verscheidenheid aan humoristische elementen en spectaculaire kung-fu gevechten ten tonele. Net zoals in zijn andere films weet Wong de kijker een ongelofelijk actie spektakel voor te schotelen die zijn weerga niet kent.
China, eind 19e eeuw. Zodra Wong Fei-Hung (Jet Li) zich realiseert dat zijn nieuwe martial arts school bedreigd wordt door een obscure groep monniken, is dat het startsein voor een intens gevecht voor hem en zijn mannen. Ze komen daarbij tegenover een zeer krachtige vijand te staan waarbij de overwinning verder dan ooit weg lijkt te zijn.

In de hoek gedreven door zijn vijanden rest Wong geen keus: hij moet het opnemen tegen de groep van koelbloedige moordenaars en gewetenloze monniken. Met zijn ongeëvenaarde martial arts vaardigheden ruimt hij ze op ongelooflijke wijze uit de weg... Hij heeft slechts één doel voor ogen: vechten en overwinnen!

Genre
Land
Hong Kong
Acteurs
Jet Li, Sharla Cheung, Anita Yuen, Danny Chan
Regisseur
Wong Jing

Last Hero in China (Blu-ray)

EAN
4013549052467
Release Datum
29-08-2013
Leeftijd
16
Speelduur
111 Minuten
Beeldformaat
16:9 / 1.78:1
Talen 1:
Kantonees DTS-HD 5.1
Talen 2:
Duits DTS-HD 5.1
Ondertiteling
Duits, Nederlands
Extra
×