The British is een indrukwekkende en aangrijpende docu-serie over de geschiedenis van de Britten. Over een periode van 2000 jaar verenigden ze een natie en werden ze een wereldmacht. Van Stonehenge tot de Tweede Wereldoorlog en van de Romeinse bezetting tot de ontdekking van Penicilline. The British zal je een nieuw inzicht geven op deze eilandengroep en haar bevolking zoals nooit tevoren.
Deze zevendelige serie neemt de kijker mee op een wonderbaarlijke reis door de geschiedenis van de Britten. Van de kroning van Elizabeth II in 1953 tot de industrialisatie. Verbazingwekkende feiten aangevuld met nieuwe benaderingen en ideeën. Veel prominente en invloedrijke persoonlijkheden (inclusief Helen Mirren, Ben Kingsley, Russell Brand en Ken Follett) spreken en geven hun mening over wat het betekent om Brits te zijn.
Deze rijkelijk-geproduceerde documentaire serie combineert spannende drama, spectaculaire computeranimaties en historische feiten om de Britse geschiedenis tot leven te brengen. Dit is het verhaal van een kleine groep van eilanden die de wereld blijvend hebben beïnvloed en veranderd. Dit is het verhaal van de Britten.

Genre
Doku: Geschichte
jaar
2012
Land
UK
Acteurs
Scot Cooper, Samuel West, Timothy West

The British (DVD)

EAN
4006448410063
Release Datum
27-02-2014
Leeftijd
12
Speelduur
315 Minuten
Beeldformaat
16:9 / 1.78:1
Talen 1:
Engels Dolby Digital 2.0
Talen 2:
Duits Dolby Digital 2.0
Ondertiteling
Nederlands, Engels
Extra

Meer Movies / Alle Titels

×