De twee onafscheidelijke sexy zusjes Megan en Abby Graves zijn volledig verslaafd aan strips en cultfilms. Om Megan na haar middelbare school opleiding voor te bereiden op het echte leven, vertrekken de beide zussen voor een spannende roadtrip naar Arizona waarbij ze enkel en alleen avontuur willen beleven. Als ze in een oude mijnstad aankomen, heeft het er alle schijn van dat hun wens in vervulling gaat.
In Skull city is er namelijk van alles aan de hand: moordenaars, geesteszieke mutanten en vreemde gekken zijn nog de fatsoenlijkste mensen wat deze stad te bieden heeft. Wanneer Megan zwaar gewond raakt, moet Abby snel handelen, om haar zus te redden. Helemaal alleen dient zij in haar eentje de confrontatie aan te gaan met de helse waanzin van Skull city en haar moordzuchtige inwoners.
De legendarische cultcomic auteur Brian Pulido (EVIL ERNIE/LADY DEATH) verzamelde voor zijn debuut als regisseur een indrukwekkende cast met o.a. Bill Moseley (THE DEVIL´S REJECTS), Tony Todd (CANDYMAN), Amanda Wyss (A NIGHTMARE ON ELM-STREET), Clare Grant (CLIVE BARKER´S VALERIE ON THE STAIRS) en Jillian Murray (WILD THINGS).
Heksenbrouwsels van wilde ideeën, spetterende horroractie en twee hartstochtelijke hoofdrolspeelsters die de moeite waard zijn om voor te sterven. THE GRAVES is een echt krankzinnige horrortrip van de buitencategorie, die haar invloed direct put uit bronnen van rituele comics, gewelddadige horrorfilms en veel popculturele magie!

Genre
jaar
2009
Land
USA
Acteurs
Clare Grant, Jillian Murray, Bill Moseley
Regisseur
Brian Pulido

The Graves (DVD)

EAN
4260034633605
Release Datum
19-05-2011
Leeftijd
16
Speelduur
Minuten
Beeldformaat
16x9 anamorph (1,85:1)
Talen 1:
Duits Dolby Digital 5.1
Talen 2:
Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling
Nederlands
Extra
×