Het luchtruim heeft een echte held nodig! Gedurfde manoeuvres, spannende actie en nieuwe  eerlijke lieve vrienden. “Jets – De Vliegende Helden” is een geweldige animatiefilm dat plezier voor jong en oud garandeert en laat zien hoe belangrijk het is dat je in jezelf en je doelen gelooft. Alleen vliegtuigjes die veel vertrouwen hebben, kunnen pas echte helden worden in het luchtruim.

De droom van het jonge vliegtuigje Maverick (Ralf Mackenbach) is om de grote winnaar te worden van een vliegcompetitie. Wanneer hij de eigenzinnige Falcon (Johnny Kraaijkamp jr) ontmoet lijkt zijn doel binnen handbereik te zijn. Falcon neemt Maverick mee om op een verlaten luchthaven te gaan trainen bij de Veteraan (Peter van Gucht), een grote vliegheld van vroeger. Enthousiast begint Maverick zijn vlieglessen en gaat er helemaal voor. Falcon neemt Maverick mee om op een verlaten luchthaven te gaan trainen bij de Veteraan (Peter van Gucht), een grote vliegheld van vroeger. Enthousiast begint Maverick zijn vlieglessen en gaat er helemaal voor.

Maar als Maverick verliefd wordt op het charmante vliegtuigje Lightning (Liza Sips) en daardoor zijn training verwaarloost, raakt hij het vertrouwen van de Veteraan kwijt. Wat hij niet weet is dat Lightning werkt voor de favoriet, Iceman (Jelle Cleymans), om Maverick uit te schakelen voor de wedstrijd. Maverick geeft gelukkig niet op en gaat in zijn eentje een gevaarlijke en supergave vliegmanoeuvre oefenen. Maar de Veteraan weet dat Maverick het niet alleen kan en dat het heel heel gevaarlijk gaat worden  …

Genre
Animation
jaar
2012
Land
Rusland
Acteurs
Ralf Mackenbach, Johnny Kraaijkamp jr, Liza Sips, Jelle Cleymans en Peter van Gucht
Regisseur
Olga Lopato

JETS - De Vliegende Helden (DVD)

EAN
4013549052498
Release Datum
26-09-2013
Leeftijd
0
Speelduur
84 Minuten
Beeldformaat
16x9 anamorph (2,35:1)
Talen 1:
Nederlands Dolby Digital 5.1
Talen 2:
Engels Dolby Digital 5.1
Talen 3:
Duits Dolby Digital 5.1
Ondertiteling
Duits, Nederlands
Extra

JETS - De Vliegende Helden (Blu-ray 3D)

EAN
4013549051002
Release Datum
26-09-2013
Leeftijd
0
Speelduur
88 Minuten
Beeldformaat
16x9 anamorph (2,35:1)
Talen 1:
Nederlands DTS-HD 5.1
Talen 2:
Engels DTS-HD 5.1
Talen 3:
Duits DTS-HD 5.1
Ondertiteling
Duits, Nederlands
Extra
×